понеделник, 2 юли 2007 г.

NaRuChNiK Za SvAlQcHi

1.Жената е странно създание-често е невъзможно да и се угоди.Търсиш хиляди начини да и влезеш под кожата(Аа по-късно и под полата :) ),но все удряш на камък.А толкова ти се иска да е твоя!Може би бъркаш някъде или пропускаш нещоωЕто как ще разпознаеш се държиш тъпо точно в момента,в който ти се струва,че си най-великият сваляч на света.

2.Ужасно за нея би било след незабравима вечер да се държиш студено или да се правиш,че не я забелязваш.Не мисли,че след едно приятно преживяване вече ти е в кърпа вързана!

3.Не си позволявай да флиртуваш с други момичета,особено с приятелките и!

4.Всяка жена мрази да бъде лъгана и подмамвана с несъществуващи неща.По-добре бъди искрен!

5.Недей да я търсиш ей така, между другото.

6.Не се дръж грубо и нахакано.

7.Ако си я засегнал с нещо,извини и се и се реванширай някак.

8.Всяко момиче би паднало в ръцете ти,ако пуснеш чара си в действие.Говори и мило и спокойно,отнасяй се с нея като с близка приятелка,споделяй и съкровенни неща.

9.В никакъв случай не бързай.Хубавите неща стават бавно.Първо се сприятелете и от позицията на добър приятел започни малко по малко да показваш,че чувствата ти към нея са по-специални.Повярвай ми ,това е най-сигурният начин за свалка.Подхвърляния от рода на"Ей,кукло,ако ми паднеш щ'та щракна!" правят впечатление на момента,но не оставят спомени.

10.Не изтъквай на преден план секса и привличането на телата.Не бъди прекалено директен!Говори сладострстно,незавоалирано,така че да я побъркаш от кеф.Нека сама се досети какво и намекваш.Например:
ТИ:"Знаеш ли,мисля си за нещо много,много приятно..."
ТЯ:"Така ли,и какво е тоω"
ТИ:"Ами...да ти кажа...или да ти покажа...ω"

11.Бъди готин.Не излизай без да се видиш в огледалото,и спазвай отлична хигиена.

12.Пиши и e-mail и SMS-и за това как броиш часовете до следващата ви среща, как мислиш за нея и я сънуваш.

USPEH :P:P:P

Няма коментари: